Praktisch

  woensdag 22 april 2020

  14:00 uur

  CC Den Amer

  8 euro (leden)
  3 euro (kinderen)
  10 euro (niet-leden)

Ingevolge de beslissingen van de Federale overheid zijn wij genoodzaakt  ‘ Oma's en Opa's aan de top ‘  te annuleren. Wij doen onze uiterste best om reeds betaalde bedragen terug te storten. 

Alsnog onze excuses voor het ongemak.

SamAc zet oma en opa in de bloemetjes. Want wie zorgt er voor en verwent de kleinkinderen? Van wie krijgen ze al eens een extra centje in de handen geduwd? Juist ja, van oma en opa. Grootouders zijn vaak de grootste schatten van de familie. Zeg dat SamAc het gezegd heeft.

Graag nodigen we dan ook alle oma’s, opa’s en kleinkinderen uit op een gezellige namiddag vol sfeer en gezelligheid. We startten met koffie (of chocomelk) en koffiekoek waarna we nadien samen kunnen spelen met de kleinkinderen. Een reeks van doe-activiteiten en een batterij van gezelschapsspelen, sportspelen en volksspelen zullen te vinden zijn.

Tot slot genieten we samen van een leuk optreden van “Het GROOT CIRCUSPROGRAMMA”. Een programma met papegaaien die kunnen fietsen, rolschaatsen, ka- non schieten, rekenen, roetsjen op de glijbaan, step- pen, kleuren herkennen enz... Maar ook een verbazen- de act met een hondje dat kleuren kan herkennen, kan rekenen en, toch wel uniek, trompet kan spelen.

Woensdag 22 april 2020

CC Den Amer (kleine zaal)

Start: 14u00 | Prijs: € 3 leden kidsclub - € 5 niet-leden - € 8 leden - € 10 niet-leden ( koffie & koek inbegrepen )


SamAc, samen actief

Een bruisende vereniging voor mensen met pit.

Meer info over lid worden van SamAc »

 

SamAc contactpersoon:

  • Marc Florquin
  • E. Vandeveldestraat 80, 3290 Diest
  • info@samac.be
  • 013 / 33 65 44